• Behoud fabrieksgarantie
  • Vervangend vervoer
  • Strikte kwaliteitseisen
  • logo-bovag
  • logo-rdw
De beste service Als het om banden gaat

Banden service

Banden zijn het enige contact tussen de auto en de weg. Ze zorgen ervoor dat u kunt versnellen en remmen en zijn cruciaal voor het weggedrag en de wegligging. Het is dus belangrijk om ten alle tijden goede banden onder uw auto te hebben.

 

Zomerbanden

Zomerbanden zijn de standaard banden die onder een auto zitten. De rubbersamenstelling van deze band is prima geschikt om in een normaal klimaat optimale grip te leveren. Door de harde samenstelling van het rubber zorgt de band voor een optimale grip en beperk hiermee rolweerstand. Hierdoor word de band minder warm en zal de band minder snel slijten.

Weten wat nieuwe zomerbanden kosten? Klik hier.

 

Winterbanden

Wanneer de gemiddelde temperatuur onder de 7 graden celcuis daalt is er door de harde samenstelling van een zomerband minder grip. Speciaal voor deze koudere omstandigheden is daarom de winterband ontwikkeld. De rubber samenstelling van deze band is zachter waardoor de winterband weer meer grip heeft. Dit betekend wel dat de rolweerstand (en dus ook brandstof verbruik en rijgeluid) kan toenemen en worden uitsluitend geadviseerd in de winter.

Weten wat nieuwe winterbanden kosten? Klik hier.

of bel: 075-6705292

Plan een afspraak

Wenst u meer informatie over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en wij plannen zo snel mogelijk een afspraak met u in!

Garage informatie

Bakker en Opmeer

Sluispolderweg 4B
1505HK Zaandam

Route naar garage
Bel voor vrijblijvend advies (lokaal tarief) 075-6705292
Stel een vraag

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Gesloten