• Behoud fabrieksgarantie
  • Vervangend vervoer
  • Strikte kwaliteitseisen
  • logo-bovag
  • logo-rdw
APK-keuringen Zowel benzine als diese auto's

APK

Ook voor de APK-keuring kunt u bij AutoFirst Bakker en Opmeer terecht. De APK-keuring is verplicht voor iedere auto die ouder dan drie jaar is. Deze keuring is periodiek en dient voornamelijk om uw veiligheid te waarborgen en uitstoot van uitlaatgassen aan de normen te laten voldoen. Zo worden onder andere uitlaatsysteem, remmen, banden en de verlichting van uw auto gecontroleerd. Weten wanneer uw auto APK gekeurd moet zijn?

 

Dankzij de APK-keuring

is het een stuk veiliger geworden op de Europese wegen. Ook het milieu profiteert, want de keuring levert schone en veilige auto’s op, ook als ze iets ouder zijn. AutoFirst Bakker en Opmeer heeft zijn eigen APK-keurmeester in dienst. Die ziet er streng op toe dat banden, remmen, verlichting en andere vitale onderdelen geschikt zijn om de weg weer op te kunnen. 

 

De APK

is dus belangrijk en nuttig voor de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. Door deze keuring weet u namelijk zeker dat uw auto regelmatig grondig wordt doorgelicht en voldoet aan de wettelijke verplichtingen. Wij zijn een door het RDW erkende keuringsinstantie. Dit houdt onder meer in, dat wij APK-keuringen uit mogen voeren en APK keuringsrapporten opmaken.

 

Meer weten over de APK?

Weten wanneer uw auto APK gekeurd moet zijn?

Meteen een afspraak maken?

Meteen weten wat een APK kost?

of bel: 075-6705292

Plan een afspraak

Wenst u meer informatie over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en wij plannen zo snel mogelijk een afspraak met u in!

Garage informatie

Bakker en Opmeer

Sluispolderweg 4B
1505HK Zaandam

Route naar garage
Bel voor vrijblijvend advies (lokaal tarief) 075-6705292
Stel een vraag

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Gesloten