• Behoud fabrieksgarantie
  • Vervangend vervoer
  • Strikte kwaliteitseisen
  • logo-bovag
  • logo-rdw
Goed onderhoud Voor alle merken en modellen

Onderhoud

Bij AutoFirst Bakker en Opmeer is uw personenauto, bedrijfswagen of camper in goede handen. Wij staan garant voor vakkundig onderhoud, degelijk reparatiewerk en vriendelijke service. Het maakt niet uit of u ons de zorg voor een nieuwe of een gebruikte auto toevertrouwt: wij heten u van harte welkom!

 

Veiligheid staat voorop

Bij ieder onderhoud staat de controle van de veiligheidssystemen voorop. Denk daarbij aan de remmen, maar ook aan eventuele storingen aan de airbags. Daarnaast is het belangrijk om te controleren of de motor nog goed loopt. Essentiële onderdelen hierbij zijn (gloei)bougies, luchtmassameters en lambdasondes. Ook olie en koel- en remvloeistoffen worden tijdens een onderhoudsbeurt gecontroleerd en waar nodig bijgevuld.

 

Kleine of Grote beurt?

De begrippen kleine en grote beurt zijn synoniem geworden voor auto onderhoud. Uiteraard kan AutoFirst Bakker en Opmeer deze "traditionele" beurten uitvoeren. Maar wij merken steeds vaker dat de moderne auto specifiek fabrieksonderhoud nodig heeft. Deze service beurten zijn afhankelijk van gereden kilometers, leeftijd van de auto en rijstijl. Ook deze fabrieksspecifieke onderhoudsbeurten kunnen wij uitvoeren dankzij onze uitgebreide technische kennis van alle automerken.

of bel: 075-6705292

Plan een afspraak

Wenst u meer informatie over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en wij plannen zo snel mogelijk een afspraak met u in!

Garage informatie

Bakker en Opmeer

Sluispolderweg 4B
1505HK Zaandam

Route naar garage
Bel voor vrijblijvend advies (lokaal tarief) 075-6705292
Stel een vraag

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Gesloten