• Behoud fabrieksgarantie
  • Vervangend vervoer
  • Strikte kwaliteitseisen
  • logo-bovag
  • logo-rdw
Reparatie Van alle veel voorkomende onderdelen

Reparatie

Een defect aan uw auto is altijd vervelend. Er zijn kosten aan verbonden en het komt zelden gelegen. Vaak zijn dit onderdelen die niet bij ieder servicebeurt vervangen hoeven te worden zoals remdelen, de koppeling of een distributieriem. De extra kosten die dit met zich mee brengt zijn onprettig en vaak onverwacht en onbegrijpelijk, want ja "de auto heeft net een beurt gehad" toch?

 

Om hoge kosten en ongemak te voorkomen is het daarom belangrijk dat u regelmatig uw auto voor een servicebeurt of tussentijdse controle komt brengen. Wij kunnen helaas niet voorkomen dat onderdelen slijten en defect raken, maar op deze manier zijn ze wel beter te voorspellen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

 

Wanneer een onderdeel vervangen of gerepareerd moet worden krijgt u vooraf altijd een duidelijke prijsopgave zodat u precies weet wat de kosten zullen gaan zijn. Ook werken wij uitsluitend met kwaliteits onderdelen die minimaal gelijkwaardig zijn aan de onderdelen van de autofabrikant zelf.

 

Voor veel reparaties kunt u nu zelf gelijk een offerte aanvragen. Klik hier om direct een offerte aan te vragen.

of bel: 075-6705292

Plan een afspraak

Wenst u meer informatie over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en wij plannen zo snel mogelijk een afspraak met u in!

Garage informatie

Bakker en Opmeer

Sluispolderweg 4B
1505HK Zaandam

Route naar garage
Bel voor vrijblijvend advies (lokaal tarief) 075-6705292
Stel een vraag

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Gesloten