Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,4 op basis van 1012 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

8
Wil La ndsmeer 07 feb 2023
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Snelle hulp bij defecte auto, onderdelen besteld volgende dag klaar.
10
Jan Landsmeer 07 feb 2023
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Staan altijd voor je klaar! Prima service..
10
Jurgen Prins Landsmeer 05 feb 2023
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
APK en beurt vlot ingepland en prima uitgevoerd. Paar keer telefonisch kontakt gehad over een kapot onderdeel dat is bijbesteld, en het moment dat het was geleverd. Helemaal top.
10
D.P. Karten KOOG AAN DE ZAAN 01 feb 2023
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Het was dit keer een 'gewone kleine onderhoudsbeurt' maar ook goed merkbaar. De auto reed gelijk een stuk soepeler. mijn jarenlange ervaring met dit bedrijf is meer dan vijf sterren waard. Ze doen wat ze beloven, rekenen nooit teveel en speuren tot het gaatje bij lastige storingen.
10
Coby Amsterdam 31 jan 2023
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 10
Altijd goed geholpen
10
Bonny Zaandam 31 jan 2023
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ik word er altijd zeer netjes en professioneel geholpen. De koffie staat altijd klaar voor iedereen. Mochten de mannen wat onverwachts vinden, dan wordt je meteen op de hoogte gebracht en gehouden. Je komt dus nooit voor een verrassing te staan. Het is een top team.
10
Riccardo Koog aan de Zaan 29 jan 2023
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Fijne garage om langs te gaan
10
Rajmund krommenie 26 jan 2023
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ik ben al een tijdje vaste klant en zal dat zeker blijven. Kwaliteit, altijd op tijd, kennis van het vak
10
Herman Landsmeer 25 jan 2023
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Verstand van zaken, zoeken altijd naar oplossingen en goede prijs En goede koffie
10
Marianne Zaandam 22 jan 2023
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Alleen maar goed.
laden...