Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,3 op basis van 928 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Mirelle Zaandam 30 jun 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Goed en vriendelijk geholpen. Ze zoeken echt goed naar het probleem en repareren het. En vooral ook heel belangrijk, ze overleggen eerst even met je mochten de kosten hoger worden. Goede en snelle service!
10
Jan Landsmeer 29 jun 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Prettige en kundige mensen
8
Berend Zaandam 24 jun 2022
Service 7
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Prima garage met vakmannen, je wordt snel geholpen
10
Melisande Arends Zaandijk 16 jun 2022
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Je wordt altijd zo snel mogelijk geholpen, soms ook tussendoor. Vriendelijk personeel.
10
Frank Blackstone Amsterdam 16 jun 2022
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Apk keuring,kleine beurt,distributieketting, snel,zorgvuldig,top. Ben zeker tevreden dat ik bij jullie klant ben.
10
Leo Belmer AMSTERDAM 07 jun 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Goed en klantvriendelijk
10
Petra Zaandam 31 mei 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Een goede eerlijke garage die geen onnodige reparaties uitvoeren en altijd naar de meest voordelige oplossing kijken.
10
Stef Zaandam 30 mei 2022
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
Zeer goed geholpen vanaf het eerste telefoontje. Klantvriendelijk en behulpzaam. Eindresultaat, smile op mijn gezicht.
8
Kim Zaandam 29 mei 2022
Service 10
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 7
Keurig geholpen.
10
Maaike Zaandam 25 mei 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Hele fijne garage
laden...