Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,3 op basis van 712 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

9
J.H. heiloo 14 okt 2020
Service 8
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Na meerdere slechte ervaringen bij gerenommeerde autobedrijven, ben ik terechtgekomen bij Bakker en Opmeer. Mijn auto loopt en stuurt nu beter dan vele jaren.
10
Renate Zaandam 12 okt 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
De reparaties zijn niet altijd goedkoop, maar men probeert eerst de simpele oplossing. Daarna komt de grondige aanpak. Net bedrijf.
10
Christel Zaandam 07 okt 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ik had een ‘haastklusje’ en werd uitstekend en heel snel geholpen!
10
Maaike Zaandam 05 okt 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Snelle en goeie service zoals altijd
10
Tino Zaanstad 23 sep 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Afspraak is afspraak Monteurs prima vaklui. 2 auto's in onderhoud. Kan bedrijf van harte aanbevelen.
7
Ad Kraakman Oostzaan 18 sep 2020
Service 7
Deskundigheid 7
Prijs / kwaliteit 7
strenge maar rechtvaardige keurmeesters. Klantvriendelijk en weten waar ze over praten. Vaklui.
10
Tom Zaandam 17 sep 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ik ben meer dan te vrede met de snelheid en de service is ook goed
8
Peter Zaandam 10 sep 2020
Service 8
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 7
Goede uitleg van hetgeen er gerepareerd moet worden. En ook wat eraan zit te komen en nog wel even uitgesteld kan worden.
10
Trudy Zaandam 09 sep 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Goede service! Aardige jongens. Eerlijk advies. Heb hier niet het gevoel dat ik wordt genept.
8
Rebecca Zaandam 07 sep 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Vriendelijk, behulpzaam en een auto te leen zodat ik thuis kon werken.
laden...